Счетоводство

Счетоводство на фирми и физически лица от TaxFinance.bg

Търсите качествено счетоводство за Вашия бизнес? Търсите фирма, която да Ви предложи ценови пакети, които да отговорят на бюджета Ви? Търсенето може да приключи, защото TaxFinance.bg е счетоводната компания, която може напълно да задоволи нуждите на всеки бизнес от качествени счетоводни услуги на цени, които са по възможностите на всеки един бизнес. Няма значение дали сте малка или голяма фирма с голям или по-скромен бюджет за счетоводство, защото голямото разнообразие от пакети, които предлагаме, напълно ще посрещне нуждите Ви.

Защо да изберете счетоводство от TaxFinanace.bg?

Това, с което вярваме, че можем да бъдем изключително полезни на клиентите си, е освен високото ниво на услугите, което предлагаме, също така и богатото разнообразие от възможности за избор на цена от страна на самия клиент.

Ако сте стартираща компания, която сега излиза на пазара, вероятността да нямате печалба е съвсем реална. Напълно възможно е да имате съвсем малък брой документи за осчетоводяване. Повечето счетоводни къщи предлагат само фиксирани цени за определен брой документи. Това означава, че ако една фирма има 20 документа месечно, а друга 1-2 документа, то те следва да плащат една и съща такса за счетоводство. Това, на което ние залагаме в този случай, са нашите ценови пакети, които решават този проблем.

В практиката си сме имали много случаи на прохождащи микро бизнеси, които просто нямат ресурс да плащат за счетоводни услуги поради все още доста скромния си оборот. Този пакет е на цена от само 80 лева и включва счетоводство с до 10 документа на месец и без служители.

За повече информация за предлаганите от нас цени за счетоводство можете да посетите страницата ни с цени, където ще се запознаете подробно с нашите пакети и стандартни предложения.

Накратко обобщено това, с което вярваме, че се отличаваме:

  • Професионално счетоводно обслужване
  • Разнообразни цени
  • Коректност и индивидуален подход

Не се колебайте да се свържете с нас за повече информация и запитване.


Comments are closed.